News Trending

Winter :: Entropie outdoor expo

From: 
18-01-2018
Until: 
28-02-2018

De dagen worden weer langer. Vandaag krijgen we ongeveer 20 minuten meer zonlicht dan een maand geleden en tegen het einde van deze maand zal dit twee keer zoveel zijn. Binnenkort zullen we nadenken over het werken in de tuin en het reorganiseren van onze buiten leefruimte.

Als kunstliefhebber hebt u waarschijnlijk al ooit nagedacht om een kunstwerk in de tuin te plaatsen. Kunst en natuur hebben vaak een verrassende en verfrissende interactie en door een kunstwerk buiten je huis te plaatsen, wordt de indoorbeleving uitgebreid naar nieuwe dimensies.

De afgelopen jaren heeft Kunstzolder.be zich gespecialiseerd in monumentale ruimtelijke kunst en de vele praktische en esthetische implicaties ervan. Door samen te werken met architecten en technische ingenieurs hebben we veel geleerd over het plaatsen van een kunstwerk in een omgeving.

In Lembeke kunnen we je een aantal buitensculpturen laten zien van verschillende kunstenaars in een mooie omgeving. Op die manier kun je de visuele impact van een goed kunstwerk zien. Door onze tuin te bezoeken, kunnen we u laten zien hoe we een sculptuur op een veilige manier transporteren en fixeren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een bezichtiging. We willen u graag de waarde van kunst in uw omgeving laten zien.

Ontdek de vele mogelijkheden en de diversiteit van onze collectie. Maak een afspraak om onze tuin te bezoeken en om uw opties te bekijken.

Curator(s):