News Trending

Galerie Schoots + Van Duyse

hedendaagse en moderne kunst

Galerie Schoots + Van Duyse is een galerie voor hedendaagse en moderne kunst in Antwerpen, op het Eilandje, op een steenworp van het MAS Museum.

Met de internationale tentoonstelling "IN HET NOORDERLICHT" vierde de galerie haar debuut op 1 april 2012. Roland Janssen, al sinds 1979 galeriehouder van galerie Willy Schoots in Eindhoven, verlegde daarmee zijn werkterrein naar Antwerpen. Een tweetal jaar later ging de galerie een samenwerking aan met Kunstzolder.be waardoor Stijn Coppejans medebeheerder werd van de tentoonstellingen die in de galerie plaats vinden.

De galerie presenteert Belgische en internationale kunst op museale wijze. De sterke band met de museumwereld en met de verzamelaars zorgt ervoor dat de visie van de galerie vertrekt vanuit een oog voor kwaliteit, zowel in het werk als in de presentatiewijze. Hoewel de galerie veel kunstenaars vertegenwoordigt die aanwezig zijn in veel internationale museumcollecties, hebben Stijn Coppejans en Roland Janssens veel aandacht voor jonge kunstenaars en nieuwe tendenzen.

Address: 

Galerie Schoots + Van Duyse
Napoleonkaai 15
B 2000
Antwerpen, België

General telephone number: 
0032 (0)3 689 13 14